Sporto šventė


Šių metų birželio 8 d. Dieveniškių Adomo Mickevičiaus gimnazijoje įvyko tradicinė sporto šventė, skirta paminėti vaiko gynimo dieną ir tarptautinę Olimpinę dieną. Taip pat Dieveniškių seniūnė Česlava Marcinkevič organizavo ir stadiono atidarymo šventę. Ta proga į svečius atvyko ir Šalčininkų rajono meras Zdislav Palevič. Dėkojame seniūnei bei sporto ir švietimo vedėjos pavaduotojui sportui Valerij Kočan už įsteigtus prizus: marškinėlius, medalius, pereinamąją taurę ir dovanėles dalyvavusiems estafetėse.

Sporto šventės varžybas sudarė futbolo, ringo ir virvės traukimo rungtys. Trys gimnazijos komandos „Sportowcy“, „Winner“ ir „Drąsūs vilkai“ kiekvienoje rungtyje varžėsi tarpusavyje ir rinko taškus. 7 taškus surinko ir III vietą užėmė komanda „Winner“, II vietą su 8 taškais iškovojo – „Sportowce“, o stipriausi šiemet buvo, 10 taškų bendroje įskaitoje surinkę – „Drąsūs vilkai“. Tarp komandinių rungčių buvo organizuotos ir linksmosios estafetės žiūrovams. Estafetėse taip pat dalyvavo 3 komandos: mokiniai, tėvai ir mokytojai. Čia stipriausia buvo mokytojų komanda, antri liko mokiniai, o treti – tėveliai.

Kaip ir kiekvienais metais bendradarbiaujant su Dieveniškių laisvalaikio salės vedėja Teresa Plotnikova, ji suorganizavo gražų koncertą. Dalyvius ir svečius savo gražiais šokių pasirodymais džiugino Šalčininkų šokių kolektyvas „Smile“.

Taip pat norėtume padėkoti Dieveniškių verslo ir technologijų mokyklai už pagalbą. Apdovanojimų pakyla labai papuošė mūsų šventės kulminaciją.

img_1590img_1608

Kūno kultūros mokytoja

Diana Krečienė